marți, 19 martie, 2024

Politistii rutieri vasluieni au luat traficul la control

Distribuie:

Publicat:

 

Pret de cinci zile, in perioada 15 – 20 februarie, politistii rutieri vasluieni au luat la puricat traficul si s-au implicat zilnic, la nivel judetean, pe toate arterele, in planul de actiune ce are ca scop cresterea sigurantei traficului rutier, dar si combaterea activitatilor infractionale.

 

Astfel, toti politistii din structurile de politie rutiera, ordine publica, actiuni speciale si investigatii criminale, au actionat pe raza judetului Vaslui. Practic, oamenii legii au identificat si tras la raspundere, atat conducatorii auto care s-au deplasat pe drumurile publice dupa ce au consumat bauturi alcoolice, cat si a celor care au incalcat legislatia rutiera in vigoare.

 

S-au instituit peste 55 de filtre de pe urma carora s-au constatat 3 infractiuni privind conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante. Tot cu aceasta ocazie, politistii au aplicat 180 de sanctiuni contraventionale in cunatum de peste 26.000 lei si au confiscat bunuri cu o valoare estimata la peste 7.500 lei.

Oamenii legii au retinut, de asemeni, 5 permise de conducere si au retras 2 certificate de inmatriculare.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img