vineri, 19 aprilie, 2024

Politistul zilei! Acest politist a gasit adevaratul proprietar al unui portofel in care se afla o suma uriasa

Distribuie:

Publicat:

Agentul-sef adjunct de Politie Radu Valinte, din cadrul Sectiei III de Politie, fiind zilele trecute intr-un centru comercial din municipiul Iasi, a gasit pe o canapea un portofel in care erau 3.500 de euro si 1.600 de lei. In acel moment, un barbat a pretins ca el este detinatorul portofelului, fapt nereal, intrucat a dat informatii false cu privire la suma de bani aflata in interior. Desi era in timpul liber, politistul iesean a demarat verificarile pentru a stabili cine este proprietarul portofelului, anuntand si dispeceratul Politiei Municipiului Iasi cu privire la acest aspect. Nu dupa mult timp, politistul a identificat detinatorul portofelului: un tanar de 20 de ani, care venise la cumparaturi pentru nunta cu viitoarea sa sotie. Politistul i-a transmis tanarului ca, pe viitor, sa fie mai atent la bunurile de valoare pe care le are asupra sa, pentru a nu deveni tinta hotilor.

 

CITESTE SI: Gest extraordinar facut de un iesean! Un barbat a gasit un portofel plin cu bani si l-a adus la politie! In el se aflau incasarile de la Ateneul din Iasi -FOTO,VIDEO

Gest extraordinar facut de un barbat din Iasi. In cursul acestei zile acesta a gasit in localitatea Dancu un portofel plin de bani. Barbatul nici nu s-a gandit ce ar putea face cu acei bani si l-a predat la Politie. Politistii au fost suprinsi impresionati de gestul barbatului si l-au felicitat pentru atitudine. 

La o verificare mai ampla, politistii l-au gasit pe proprietarul de drept al portofelului si i-au returnat banii. Tanarul care si-a pierdut portofelul lucreaza la Ateneul din Iasi, iar banii pe care ii avea in el, proveneau din incasari. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img