vineri, 19 aprilie, 2024

POMOHACI A RAMAS FARA TITLUL

Distribuie:

Publicat:

In cadrul sedintei de Consiliul Local de luni, alesii barladeni au votat retragerea titlului de „ cetatean de onoare  al municipiului Barlad” lui  Cristian Pomohaci. Grupul social-Democratilor a fost cel care au initiat acest proiect de hotarare, iar independentul Bogdan Sarbu a fost cel care a cerut si cateva detalii suplimentare. „ Daca ii retragem titlul lui Pomohaci de ce nu facem acelasi lucru si in cazul episcopului Barladeanu , un alt „ cetatean de onoare a Barladului”.                                        

Roxana Miron Feraru a fost cea care i-a raspuns acestuia.  
                                                                                      
„ Noi am initiat primii acest proiect, ii lasam pe liberali sau pe Dvs sa faceti acest lucru. Noi am spart gheata”.Mirat in continuare, Sarbu a completat „ vreau sa stiu daca sunt astfel de discutii pe acest subiect si nu am nicio problema sa fac eu acest lucru. Consilierii PSD lucreaza sau iau in calcul si acest proiect de hotarare? „ si-a incheiat independentul alocutiunea.
                                                                                                                         
„ Va asteptam in sanul PSD sa aflati „ a fost raspunsul dat de acestia. Trebuie amintit faptul ca Pomohaci a primit acest titlul pe vremea primarului Constantinescu  iar de numele acestuia se leaga presupusele fapte de intretinere de relatii sexuale cu un minor. Preotul a fost caterisit si a facut contestatie la decizia BOR.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img