vineri, 29 martie, 2024

Ponor, declaratie emotionanta dupa accidentarea Larisei Iordache: M-a socat, eram foarte speriata

Distribuie:

Publicat:

Catalina Ponor a marturisit ca a fost extrem de afectata dupa ce Larisa Iordache s-a accidentat grav la Mondialele de gimnastica de la Montreal.

Veterana delegatiei Romaniei a dezvaluit ca a incercat sa isi calmeze colega mai tanara dupa accidentare, insa nu a reusit sa faca acest lucru deoarece momentul a socat-o.

Mai mult, Ponor a explicat ca a fost atat de afectata de accidentare incat nu si-a putut executa exercitiul de la sol asa cum isi dorea, ratand calificarea in finala.

“M-a socat, in acel moment m-a socat. Incercam sa o calmez, dar mainile imi tremurau foarte tare. Am incercat sa o tin de mana, sa o calmez, dar eram si eu foarte speriata pentru ca ce a patit ea mi s-a intamplat si mie in 2011. Stiu ce inseamna sa ai o astfel de accidentare si am inceput sa tremur.

Mi-a fost si mie frica sa fac exercitiul la sol, ma gandeam sa nu mi se intample si mie acelasi lucru. De aceea nici nu am putut sa imi fac solul foarte bine. Dar asta este competitia, daca nu te concentrezi foarte bine la ce ai de facut, astfel de lucruri se pot intampla”, a declarat Catalina Ponor la Montreal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img