joi, 18 aprilie, 2024

Ponta ar putea fi exclus de pe listele parlamentare

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD Liviu Dragnea a dat un semnal extrem de important, care ar putea fi primul pas pentru eliminarea lui Victor Ponta de pe listele PSD la alegerile parlamentare. Declaratia lui Liviu Dragnea este o lovitura indirecta pentru Ponta, pentru ca liderul PSD a precizat ca principalul criteriu de selectie pentru noua lista va fi prezenta parlamentarilor in legislatura actuala, capitol la care Victor Ponta sta foarte prost.

“Activitatea din Parlament conteaza foarte mult pentru cei care au fost si sunt in continuare in Parlament. Stiu ca este o munca foarte grea, de luni dupa amiaza pana miercuri la pranz. Este o munca foarte grea dar fiind o munca grea, din moment ce ne-am gandit sa fim parlamentari trebuie sa venim la munca. Primul criteriu este prezenta in comisii si la plen. Al doilea criteriu este modul de implicare al fiecarui parlamentar in activitatea parlamentara. De asemenea, activitatea lui in organizatie. Totusi, in zilele in care nu este la Parlament, teoretic, ar trebui sa fie in judetul in care a candidat si a primit votul de incredere. In al patrulea rand, nivelul de pregatire al fiecarui parlamentar conteaza pentru a-l ajuta sa aiba o prestatie buna in Parlament. Listele PSD pentru Parlament vor fi profesionalizate. In fiecare comisie de specialitate din Parlament stim care sunt aproximativ numarul de reprezentanti si ne vom ingriji sa avem specialisti foarte bine pregatiti si sa contribuie la o legislatie foarte buna”, a spus Liviu Dragnea.

Daca Liviu Dragnea se va tine de cuvant, Ponta ar fi unul dintre principalii vizati de aceasta masura, pentru ca este un adevarat campion al absentelor in Parlament.

Statistica ne arata ca in noiembrie-decembrie 2015, Victor Ponta a inregistrat 27 de absente. De asemenea, in ianuarie-februarie 2016 a inregistrat 18 absente, iar in martie-aprilie 10 absente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img