marți, 19 martie, 2024

Ponta isi face prezenta la POLITIE! Fostul premier este INCOLTIT de procurorii DNA

Distribuie:

Publicat:

Fostul premier Victor Ponta, cercetat sub control judiciar in dosarul Tony Blair pentru complicitate la spalare de bani, trebuie sa se prezinte de doua ori pe saptamana la sectia 6 de Politie. In acelasi dosar este vizat si deputatul Sebastian Ghita, acuzat insa de spalare de bani. Ponta ar fi trebuit sa ajunga in cursul diminetii de luni la sectia 6 de Politie.

Citeste si: PONTA:Ana Birchal s-a ocupat de vizita lui Tony Blair in Romania. Premierul o arunca pe deputata in corzile DNA


Fostul premier sustine ca nici acuzatia de spalare de bani, la adresa lui, nu se sustine. Recent, el a postat pe pagina sa de Facebook un amplu mesaj in care a dezmintit acuzatiile pe care i le aduce DNA in dosarul “Tony Blair”. Acesta precizeaza ca Tony Blair a fost invitat la initiativa Anei Birchall – pe atunci Secretar International al PSD si adauga ca singura sa implicare in vizita fostului premier britanic a constat in primirea lui Blair la sediul PSD si in sustinerea unui scurt discurs. Mai spune ca nu a cerut nicodata bani unui candidat PSD, in cei sase ani cat a fost presedinte PSD. Mai mult, Ponta adauga ca acuzatia DNA nu este doar nedreapta ci si defaimatoare la adresa imaginii sale politice – si in dosarul cauzei nu exista nicio proba in sens infractional. Pe de alta parte, Ponta a recunoscut prietenia cu Sebastian Ghita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img