joi, 18 aprilie, 2024

Ponta si Dragnea par a fi “vechi prieteni”, dar de ce joaca fostul premier la doua partide?

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Tebea, ca intrevederea pe care a avut-o cu colegul sau de partid, Victor Ponta, a fost una “relaxata” si ca i-a propus acestuia sa prezinte partea de finante publice din programul de guvernare ce afost pregatit deja de PSD. Intrebat daca a fost o intalnire de “impacare“, Liviu Dragnea a precizat ca nu se poate vorbi de asa ceva, intrucat nu s-a certat cu Victor Ponta.

Citeste si: Vrea Ponta sa paraseasca PSD? Mesajele de promovare ale PRU atrag din ce in ce mai multi sustinatori

“Nu putem vorbi de impacare, ca nu ne-am certat. Am avut o comunicare nu foarte inteligenta, amandoi”, a raspuns Dragnea. Liderul PSD a explicat ca discutia s-a axat pe provocarile care se afla in fata Romaniei si pe ce ar trebui schimbat in plan institutional si economic. “Am avut o discutie buna, lunga, in care am vorbit despre ce se intampla astazi in Romania, asa cum am discutat in 2010, cand amandoi am hotarat sa pornim un proiect care s-a dovedit a fi bun pentru Romania. Am discutat ce provocari sunt in fata tarii noastre, cate lucruri trebuie schimbate, o randuiala care trebuie pusa in toate institutiile si in economie — si nu numai, despre partid, despre viitor. Din punctul meu de vedere, discutia a fost buna, corecta, relaxata, a fost o discutie ca intre doi prieteni vechi, la mine acasa”, a sustinut Liviu Dragnea.

Citeste si: 
Dupa dosarul Ponta-Blair urmeaza Iliescu-Michael Jackson?

Presedintele PSD a mai spus ca in timpul intalnirii nu au fost abordate chestiuni care fac referire la posibile functii, el mentionand doar ca i-a solicitat lui Victor Ponta sa coordoneze si sa prezinte partea din programul de guvernare al partidului care se refera la finantele publice. “Am discutat despre programul nostru de guvernare, care este finalizat. I-am propus, i-am cerut, ca Victor sa coordoneze si sa prezinte, in toata aceasta perioada care urmeaza, partea de finante publice din programul de guvernare. Dupa alegeri, daca cetatenii romani vor avea incredere in noi — sa ducem aceasta tara spre mai bine, atunci impreuna si cu partenerii din ALDE, vom stabili ce functii, pozitii vizeaza fiecare”, a adaugat Liviu Dragnea. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat duminica la Serbarile Nationale de la Tebea, manifestarile fiind dedicate comemorarii lui Avram Iancu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img