joi, 28 martie, 2024

Portarul Ionut Radu, aflat la Genoa, ar putea fi transferat de Parma, o alta echipa din Serie A, tot sub forma de imprumut – presa

Distribuie:

Publicat:

Portarul Ionuț Radu, aflat la Genoa, ar putea fi transferat de Parma, o altă echipă din Serie A, tot sub formă de împrumut, de la echipa de care aparține, Inter Milano, anunță Sky Sport Italia, anunță MEDIAFAX.

Sursa citată scrie că reprezentanții portarului au mers luni la sediul clubului Parma pentru a negocia transferul lui Ionuț Radu. Interesul celor de la Parma pentru român ar fi pornit după ce Luigi Sepe, titularul postului de portar, s-a accidentat, astfel că echipa clasată pe locul șapte în Italia caută un înlocuitor.

Recent, presa din Italia a scris că și formația franceză OGC Nice este interesată de aducerea lui Ionuț Radu, însă Parma pare favorită acum să îl transfere pe fotbalistul român.

Ionuţ Radu (22 de ani) a evoluat cu regularitate la Genoa din vara anului 2018, când a fost împrumutat de la Inter Milano. Tânărul jucător a pierdut postul de titular în campionat, în această lună, după ce Genoa a decis să îl aducă sub formă de împrumut pe Mattia Perin, de la Juventus.

În perioada petrecută la Genoa, Radu a apărat în 52 de partide, încasând 83 de goluri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img