sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Potaissa Turda-HC Vaslui, astazi, ora 17.30, TVR HD

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui va evolua astazi, incepand cu ora 17.30, in deplasare, contra celor de la Potaissa Turda, intr-o partida care conteaza pentru etapa a VI-a, din cadrul Ligii Nationale de handbal masculin.

 Cele doua echipe se afla la egalitate de puncte, Potaissa avand un golaveraj mai bun. In ultima etapa, Potaissa Turda a pierdut pe terenul celor de la Dunarea Calarasi, in timp ce HC Vaslui s-a impus pe teren propriu, in fata celor de la CSM Focsani.

Inaintea partidei, fostul jucator al Potaissei, Silvian Amihaesi, care evolueaza acum la Vaslui, a declarat ca ”o sa fie un meci greu, mereu Potaissa joaca bine acasa in fata suporterilor! Sper sa facem un meci bun si sa obtinem cele trei puncte puse in joc. M-am inteles bine cu fostii colegi, am legat cateva prietenii frumoase si cred ca va fi o reintalnire placuta. Publicul cred ca va fi la fel de numeros si infocat ca si pana acum!”.

De cealalta parte, presedintele clubului turdean, Flaviu Sasaeac, a precizat ca dupa infrangerea dureroasa de la Calarasi, intr-un meci pe care Turda l-a avut in mana si l-a pierdut la unele detalii, spera sa obtina un succes cu HC Vaslui, pentru a ramane in plutonul fruntas: ”Cea mai buna sansa de a trece peste o infrangere este de a castiga urmatorul meci, iar joi avem nevoie de victorie ca de aer spre a ramane in carti pentru prima parte a clasamentului. Am incredere ca echipa se va aduna si impinsa din spate de publicul nostru frumos, vom reusi sa obtinem cele trei puncte puse in joc”.

Partida va fi arbitrata de Robert Harabagiu si Silviu Stanescu, ambii din Moreni. Observator din partea FRH va fi Octavian Pripas din Ramnicu Valcea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img