vineri, 29 martie, 2024

Poveste CUTREMURATOARE! A fost tinuta sclava timp de 6 ani de cel care ii era iubit

Distribuie:

Publicat:

Povestea cutremuratoare a unei tinere de 20 de ani a facut inconjurul lumii. Timp de 6 ani, ea a fost violata, sechestrata si abuzata sexual zilnic de barbatul care ii promisese luna de pe cer.

In acesti ani, tanara a nascut 4 copii. Abia dupa 6 ani de cosmar, Lilia a reusit sa evadeze din apartamentul groazei.

Potrivit Daily Mail, locuinta era blindata total. Avea pereti de beton, ferestrele zidite, iar lumina zilei nu intra niciodata in casa. Mai mult de atat, barbatul tinea mereu usa incuiata.

Lilia a fost agresata verbal si sexual zi de zi si a adus pe lume 4 copilasi. Doar cel mai mic copil a iesit o singura data din casa. In rest, ceilalti micuti nu au avut voie sa paraseasca casa.

Lilia nu isi poate reveni nici acum din soc si are corpul plin de vatanai. Abia in urma cu o saptamana, femeia si cei patru copii au fost eliberati din casa groazei.
A fost sechestrata de la 14 ani si desfigurata

”Nu aveam voie sa iesim nicaieri. Mereu eram incuiati. Ma lovea mereu. In special, ma batea cu o bata”, a povestit femeia speriata.

Doar cel mai mic copil a iesit o singura data din casa. In rest, ceilalti micuti nu au avut voie sa paraseasca casa. Acestia au probleme grave: nu s-au dezvoltat cum trebuie si nu stiu sa vorbeasca.

Baiatul cel mai are al tinerei era invatat de tatal sau cum sa o bata pe mama lui: ‘‘Ruslan, trebuia sa o bati pe mama ta asa cum o fac eu, pentru ca este foarte rea”.

Lilia si micutii ei au fost dusi intr-un adapost pentru persoane abuzate, iar barbatul va primi ani grei de puscarie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img