marți, 23 aprilie, 2024

Povestea de iubire dintre Diana Matei si Marian Cleante. „Intotdeauna am avut niste lupte interioare si niste demoni pe care sa-i infrunt”

Distribuie:

Publicat:

Diana Matei si Marian Cleante, au implinit anul acesta, chiar de Valentine’s Day, 15 ani de iubire, lucreaza impreuna de mai bine de 12 ani si sunt parintii unui baietel de aproape 3 ani.

La emisiunea "Totul pentru dragoste", prezentata de Mirela Vaida, la Antena 1, impartasesc povestea de viata.
Cei doi artisti s-au intalnit prima data la un spectacol la Sala Palatului si au avut o mica polemica pe seama faptului ca el era organizatorul spectacolului, iar ea intarziase. Diana marturiseste ca ea nu se considera o femeie frumoasa si nici pe Marian nu l-a considerat vreodata frumos.
"Nu mi s-a parut niciodata un barbat frumos si nu mi-au placut barbatii frumosi, desi pot sa ma uit la un barbat si sa recunosc ca are trasaturi frumoase. Dar eu m-am lipit de el sufleteste. Am simtit atractia dintr-o alta zona. Am comunicat foarte usor. El are simtul umorului. Si este un om care, daca ti-e sete, stie dinainte ca iti este sete si iti aduce cana de apa.

Nici eu nu m-am considerat niciodata o femeie frumoasa. Am avut complexe cu greutatea in adolescenta. Am slabit vreo douazeci si cinci de kilograme si am ajuns la o greutate pe care sa zicem ca mi-am dorit-o. Intotdeauna am avut niste lupte interioare si niste demoni pe care sa-i infrunt", povesteste Diana Matei.
Marian este cu zece ani mare mare decat Diana si avea deja doi copii in momentul in care s-au cunoscut, iar asta nu le-a convenit deloc parintilor artistei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img