vineri, 29 martie, 2024

Povestea emotionanta a unei tinere de 18 ani, bolnave de leucemie, si a bebelusului ei: „Au fost cele mai frumoase 12 zile din viata mea“

Distribuie:

Publicat:

Avea doar 18 ani cand a ramas insarcinata, dar visul de a fi mama i-a fost spulberat de o boala crunta.

Desi si-a pus viata in pericol pentru a-si salva bebelusul, Brianna Rawlings si-a pierdut copilul dupa doar 12 zile. La scurt timp, tanara a cedat in fata leucemiei.

Cu doar patru luni inainte de sarcina, Brianna Rawlings a primit vestea devastatoare. Tanara in varsta de doar 18 ani a fost diagnosticata cu o forma agresiva de leucemie, medicii punand-o sa faca o alegere sfasietoare: pastreaza sarcina, punandu-si viata in pericol, sau intrerupe sarcina si isi mareste sansele de supravietuire, scrie mirror.co.uk. „Am fost foarte fericita cand am aflat ca o sa fiu mama – tot ce mi-am dorit vreodata a fost sa am o familie“, povestea tanara din Colyton, Sydney.

Din pacate, nu a apucat sa se bucure de sarcina, la scurt timp ajungand sa se confrunte cu dureri inexplicabile. „Am facut teste dupa teste pana a reiesit ca undeva in corpul meu se ascunde o infectie. Doctorii nu mi-au permis sa plec pana nu au gasit cauza bolii. Mi-au verificat inima si toate celelalte organe, care erau sanatoase, asa ca au sugerat o biopsie a maduvei osoase. Diagnosticul a fost crunt: corpul meu se lupta de luni bune cu leucemia“.

Tanara mamica a pus viata bebelusului inaintea propriei vieti Dincolo de durerile crunte care ii chinuiau zilnic corpul, adolescenta a pus viata bebelusului mai presus de propria viata. Brianna si-a micsorat la jumatate sansele de supravietuire, amanand tratamentul recomandat de medici.

Chiar si asa, era nevoie de un miracol pentru a-l salva. Mama a contactat o infectie care putea afecta fatul, lucru care a grabit nasterea. Dar cea mai socanta si sfasietoare veste a fost ca fatul a preluat o infectie la nivelul stomacului, medicii fiind sceptici in privinta sanselor de supravietuire.

In primele 12 zile, „frumosul miracol“ s-a luptat sa se agate de viata .

„A fost o perioada foarte grea, lunga, epuizanta si dureroasa. Chiar daca Kyden nu mai este cu noi, imi da puterea de a infrunta durerea“, declara tanara mamica. „Cele 12 zile pe care le-am putut petrece impreuna cu fiul meu, tinandu-l in brate, numarand-i degetelele si vorbind cu el ca atunci cand era in burtica, au fost cele mai fericite 12 zile din viata mea!“, marturisea Brianna.

Dupa cateva luni de la moartea copilului tanara declara ca sanatatea ei este „mai buna decat a fost vreodata“ si ca, in ciuda traumei, munceste din greu pentru a-si reface organismul. Isi propusese sa reinceapa chimioterapia astfel incat sa poata face transplant de maduva.

Tanara a murit la doar cateva zile dupa ce a implinit 19 ani

„Vreau sa inving aceasta boala oribila. Cred ca pot face acest lucru, i-am promis fiului meu“, declara Briana. Din pacate, tanara a fost invinsa de boala la doar cateva zile dupa ce a implinit 19 ani.

„Frumoasa noastra Brianna a ajuns la sfarsitul calatoriei ei pe pamant, reunindu-se in cele din urma cu bebelusul Kyden. Suntem sfasiati de durere, dar in acelasi timp impacati stiind ca nu mai sufera, nu se mai chinuie nestiind ce va urma. Te iubim in continuare mai mult decat stelele, inalta-te, zbori cat mai sus si vegheaza asupra celor care nu stiu cum vor supravietui pe acest pamant fara zambetul tau contagios“, a scris Kourt Rawlings, sora tinerei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img