joi, 28 martie, 2024

Povestea fabuloasa a duhovnicului Laurei Codruta Kovesi! Parintele Ciprian a fost comandant de tanc: „Am tras cu de toate. Si cu tunul si cu pusca si cu mitraliera”

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a dezvaluit ca sefa DNA, Laura Kodruta Kovesi, se spovedeste parintelui Ciprian Gradinaru.

Gigi Becali a marturisit, la o emisiune televizata, ca Laura Codruta Kovesi are o fire credincioasa. “Eu sunt prieten bun cu duhovnicul ei, are duhovnic, parintele Ciprian. Am zis, ca om, din spovedanie, ce fel de om e? A zis ca e un om deosebit, mergea si la Piatra Neamt si se spovedea, tine toate posturile. Eu o iubesc pe Codruta crestina, care se spovedeste. Ca sef DNA, normal ca mai face greseli. E o femeie credincioasa!”, a declarat Becali. Parintele Ciprian Gradinaru a fost si calugar la Manastirea Sihastria, in judetul Neamt, iar de 5 ani slujeste in biserica de lemn ridicata langa viitoarea Catedrala a Mantuirii Neamului. El este unul dintre cei mai iubiti preoti, pentru harul credintei sale si pentru felul in care ii ajuta pe oameni. Duhovnicul Laurei Kovesi are si o poveste de viata interesanta, de pe vremea cand si-a facut stagiul militar, in 1990, la Oradea, intr-un regiment de tancuri.

„Cand comandantul unitatii a aflat ca vin de la manastire a facut ochii mari si m-a luat furier, la cancelaria sa”, a dezvaluit parintele Ciprian pentru Evenimentul zilei. Intrebat daca a tras cu tunul, parintele a dezvaluit: „Am tras cu de toate. Si cu tunul si cu pusca si cu mitraliera… Am fost si ochitor, si incarcator, si comandant de tanc!”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img