marți, 19 martie, 2024

Povestea halucinantă a unor surori gemene a făcut înconjurul lumii

Distribuie:

Publicat:

Două surori s-au decis să se tuneze din cap și până în picioare și sunt identice acum! Unde mai punem la socoteală faptul că acestea sunt gemene…rezultatul a fost unul așa cum și l-au dorit! Cu toate acestea, șocant nu este faptul că cele 2 au cheltuit aproape 200.000 de euro pe operații estetice, ci faptul că au ajuns…să împartă același bărbat!

S-au născut în aceeaşi zi și chiar dacă semănau izbitor de mult, s-au gândit la o metodă care să le facă identice. Două surori gemene din Australia au pus la cale cel mai bizar plan și au mers degrabă în cabinetul medicului estetician, pentru a-i da acestuia toate indicațiile necesare realizării unui proiect pe cinste: să le facă să fie identice și să nu existe nici cea mai mică diferență, din punct de vedere estetic, între ele, informează presa internațională.

Zis și făcut, căci australiencele sunt femei tare, tare determinate! Surorile gemene și-au mărit buzele, și-au pus cele mai mari silicoane, extensii de păr, gene și au ajuns să arate absolut la fel.

Au cheltuit o avere pentru a fi identice

Au cheltuit peste 160.000 de euro pe operații estetice. Faptul că erau identice nu le-a fost de ajuns. S-au decis să împartă și dragostea lor, pentru același bărbat. Chiar dacă unii oameni le acuză de faptul că duc un stil de viață ciudat, celor două nici că le pasă și trăiesc după nunul lor plac.

„Împărţim acelaşi bărbat. Suntem trei în relaţie. „, a declarat Anna, în presa internațională.

„Nu este deloc ciudat pentru noi. Suntem toţi împreună când facem sex. „, a dezvăluit şi Lucy.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img