News Flash:

Povestea incredbila a unui proces care a durat mai bine de 4 ani. Protagonista - o avocata din Husi-VIDEO

25 Februarie 2016
1849 Vizualizari | 1 Comentarii
Aproximativ patru ani s-a luptat avocata din municipiul Husi în instanţă pentru a demonstra suferinţa pricinuită tinerei de neglijenţa cadrelor medicale. În primă instanţă, Judecătoria Târgu-Neamţ a decis obligarea spitalului la plata a 25.000 de euro cu titlul de daune morale pentru Ramona Florean. În motivarea hotărârii, judecătorii au apreciat inacceptabilă neglijenţa cadrelor medicale care in anul 2000 au mai încurcat doi bebeluşi.

Judecătorii Tribunalului Neamţ au hotărât definitiv obligarea Spitalului Orăşănesc Târgu Neamţ la plata a 50.000 lei cu titlu de daune morale pentru o tânără al cărei copil a fost schimbat imediat după naştere, din neglijenţa cadrelor medicale.

Decizia pronunţată pe 17 februarie de instanţa nemţeană vine la aproape cinci ani de la coşmarul prin care a trecut o tânără imediat după naştere: ani de îndurat umilinţe, reproşuri şi acuze din parte angajaţilor care „dintr-o regretabilă eroare“ i-au schimbat copilul la naştere.

VEZI POVESTEA INCREDIBILA IN VIDEOCLIPURILE DE MAI JOS

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Claudia  | #4367
Acum! Castigati bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Vrem sa colaboram numai cu oameni extrem de seriosi, doritori sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, intr-o activitate lejera si interesanta, in timpul liber sau full-time. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: mihailov_c@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0731 (s) | 24 queries | Mysql time :0.016079 (s)