joi, 28 martie, 2024

Povestea lui Marian Basa, cel care a gatit cu picioarele la “Chefi la cutite” si a reusit sa ii dea pe spate pe jurati – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Marian Basa are 34 de ani si, desi s-a nascut cu un grav handicap, niciodata nu a renuntat la ambitie si la optimism. Iar povestea sa este una cu adevarat iesita din comun!

Am inteles ca asta este viata mea, am una singura si trebuie sa o fac fericita. Niciodata nu am stiut cum este mai usor, ca sa stiu ce inseamna acum ca e greu.”

Desi avea doar 11 ani cand a inteles ca problema sa de sanatate nu se poate rezolva, Marian a invatat sa isi foloseasca picioarele pentru a-si usura existenta, iar eforturile depuse l-au ajutat sa descopere o pasiune, pictura: ”Dupa ce am invatat sa desenez si am vazut ce iese din … picioarele mele, am tras cu dintii sa fiu din ce in ce mai bun. Am inteles ca Dumnezeu mi-a dat un dar minunat si am vrut sa studiez din ce in ce mai mult”, a marturisit el la „Chefi la cutite”.

Nimic nu a fost imposibili! A devenit si olimpic!

Tanarul a absolvit Liceul de Arte si si-a reprezentat cu onoare judetul la Olimpiada Nationala de Arte pe tara, iar talentul si perseverenta l-au ajutat sa uite ca este incercat de o boala ce nu isi are leac

Pentru Marian, pictorul cu handicap la maini, gastronomia este o alta pasiune, caci se apropie de ceea ce cunoste el mai bine: ”In bucatarie ma simt ca si cum as picta, ma joc cu texturi si culori. Este un sentiment de creatie si de a deveni mandru prin produsul pe care il prezinti.”, afirma acesta.

Si retetele sale au ajuns sa fie gatite in diferite hosteluri din strainatate!

Tocmai din acest motiv, tanarul a pregatit chefilor Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu o farfurie complexa: somon in crusta de nuca si condimente, cu caviar de lime! Si totul fara ajutpr, ci doar folosindu-si picioarele!

Privind clipul video cu Marian gatind, Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu au ramas fara cuvinte! 

Pictor stradal in Barcelona

„Nu pot sa cred, jur! Bai! Foarte tare! Este incredibil. CE SCUZE AU CEILALTI?! Nu mai are nimeni nicio scuza, ma jur”, au fost reactiile juratilor.

Concurentul locuieste singur si s-a mutat in Bucuresti, ca sa faca facultatea de Arte. Momentan sta de un an in Barcelona, acolo unde face portrete pe strada, cu picioarele! Iar povestea sa este una cu adevarat incredibila!

Cu doua cutite, concurentul a mers mai departe in concurs, devenind un adevarat model de urmat pentru noi toti ceilalti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img