vineri, 19 aprilie, 2024

Povestea luptatorului care s-a sinucis de frica inchisorii! A fost bodyguardul lui Mazare si…

Distribuie:

Publicat:

Iulian Ursoi, un cunoscut interlop din Constanta, s-a spanzurat marti din cauza faptului ca se temea sa ajunga dupa gratii, dupa ce si-a lovit si terorizat fosta iubita, ca sa se razbune ca il parasise. Cererea de arestare preventiva urma sa se judece, miercuri, la Tribunalul Constanta.

Trupul neinsufletit al lui Marius Iulian Ursoi a fost descoperit de un prieten care venise in vizita si care a sunat la 112. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe interlop. El se afla sub control judiciar in dosarul in care era acuzat ca si-a snopit iubita in bataie. Ursoi ar fi lovit-o pe fosta lui iubita cu pumnii si cu picioarele. Timp de aproximativ o luna, el ar fi amenintat-o pe ea si pe familia acesteia cu moartea. Totodata, procurorii arata ca Marius Iulian Ursoi s-ar fi deplasat acasa la fosta lui iubita si i-ar fi adus o coroana funerara cu inscrisul „Lacrimi, durere, Alina“. In urma cu cateva zile, Judecatoria Constanta a decis inlocuirea controlului judiciar cu masura arestului preventiv dupa ce Ursoi a incalcat regulile controlului judiciar si si-a vizitat iubita la locul de munca. Interlopul constantean a contestat hotararea Judecatoriei, iar miercuri Tribunalul Constanta urma sa dea o solutie definitiva. Iulian Ursoi se astepta sa ajunga in arestul politiei si de aceea a recurs la sinucidere.

Marius Iulian Ursoi avea 44 de ani si a fost campion mondial de kickboxing. El a lasat in urma un fiu, care, ca si tatal sau, practica artele martiale. Potrivit informatiilor, Ursoi a lucrat ca bodyguardul lui Radu Mazare, fostul edil al Constantei, pana in 2014. De asemenea, acesta a fost unul dintre sefii bodyguarzilor de pe litoral si era cunoscut in toate cluburile mari.

Interlopul a fost implicat in multe scandaluri

In octombrie 2012, o angajata in cadrul IPJ Constanta, sotul ei, fiul, in varsta de doua luni, dar si finii cuplului, se plimbau pe strada Lirei, din zona Poarta 6. La un moment dat, intre sotul femeii si proprietara unui autoturism care le-a blocat iesirea s-ar fi iscat un conflict spontan in care acestia s-au agresat reciproc. Dupa conflict, in timp ce reclamantii se deplasau spre domiciliu, au fost ajunsi de un autoturism, din care au coborat trei barbati, iar Ursoi i-ar fi agresat pe cei doi soti, care ulterior au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean Constanta in vederea acordarii de ingrijiri medicale. Atunci, Ursoi a declarat ar fi fost implicat in acel scandal intrucat iubita sa ar fi fost agresata de sotul angajatei IPJ Constanta. Un alt scandal in care a fost implicat Ursoi a avut loc in anul 2006.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img