vineri, 26 aprilie, 2024

Povestea unei femei care credea ca sufera de pietre la rinichi, dar era insarcinata cu tripleti

Distribuie:

Publicat:

Surpriza uriasa pentru o femeie care a crezut ca sufera de pietre la rinichi. Dupa ce durerile au facut-o sa mearga de urgenta la spital, medicii i-au dat vestea ca este insarcinata in 34 de saptamani si au bagat-o direct in sala de operatii.

Dannette si Austin Giltz sunt impreuna de 12 ani si, dupa ce au avut doi copii, au crezut ca familia lor va ramane pentru totdeauna formata din patru membri. Dupa episoade repetate de dureri, femeia a mers la medic convinsa fiind ca are litiaza renala (pietre la rinichi). „Incepusem sa am dureri. M-am gandit ca am pietre la rinichi, pentru ca am mai avut problema asta. Cu asa o durere, nu faceam decat sa stau in pat si sa plang. Ma durea si daca respiram. M-am dus la medic, gandindu-ma ca ma vor opera pentru asta, dar am ajuns sa mi se faca o cezariana“, a povestit femeia pentru KOTA-TV, potrivit adevarul.ro.

„Dupa ce a analizat proba de urina, medicul mi-a spus ca sunt insarcinata. Au adus un monitor cardiac portabil si au facut o ecografie si mi-au spus ca este posibil sa am gemeni. In circa doua ore mi-au confirmat ca sunt gemeni, pentru ca au identificat bataile a doua inimi“, a mai povestit ea. Cand m-au bagat in sala de operatii, al treilea bebelus i-a luat prin surprindere chiar si pe medici. In timpul nasterii, medicul obstetrician a spus „bebelusul A e un baiat, bebelusul B e o fata… apoi a strigat: mai am nevoie de o paturica, mai e si al treilea“. „Nici nu-ti poti imagina ca tripletii pot fi conceputi pe cale naturala, daramite sa fii insarcinata in 34 de saptamani si sa nu stii“, a declarat Dannette Giltz,. Cei trei bebelusi inca primesc ingrijiri in spital. Au fost botezati Blaze, Gypsy si Nikki. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img