joi, 25 aprilie, 2024

Poza care o sa-l faca pe Victor Slav sa planga! Ce face iubitul Biancai Dragusanu cu fetita lui

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au o relatie de iubire de mai bine de trei luni si deja se comporta ca o adevarata familie. Barbatul a luat-o pe blondina in Spania sa ii cunoasca familia si pe fetita lui, insa nici Bianca nu s-a lasat mai prejos, i-a facut cunostinta cu fiica ei, Sofia, si se pare ca se inteleg de minune.

Putem spune ca Alex Bodi ii este ca un tata Sofiei, potrivit imaginii pe care a postat-o recent pe retelele de socializare, in care o strange la piept pe micuta. Oare ce parere are Victor Slav despre aceasta apropiere a iubitului Biancai si fetita lor?

Cand face un copil cu fosta prezentatoare

Intrebat despre un copil cu Bianca Dragusanu, Alex Bodi a spus ca este prea devreme pentru a comenta acest subiect. Va reamintim ca pe 1 decembrie ei au aniversat trei luni de iubire. “Este o relatie normala. Nu putem sa o vedem diferit. Amandoi (n.r.: Raspunsul la intrebarea: «Cine a facut primul pas?»).

Datoria unui barbat este sa cucereasca. Acum, vede el daca reuseste. (…). Bine, au vorbit mult (n.r.: Bianca cu copiii lui). Da, am coincis cateva ore (n.r.: el cu Sofia). Chiar s-au inteles bine. Biancai ii plac copiii, n-ar avea de ce sa nu se inteleaga. (…). E prea devreme (n.r. sa faca un copil)”, a declarat Alex Bodi.
“In fata altarului, as imbraca doua rochii de mireasa”

In varsta de 36 de ani, Bianca Dragusanu a dezvaluit cum ar arata in ziua nuntii, in cazul in care s-ar decide sa faca din nou acest pas important in viata sa. Potrivit declaratiilor ei, vedeta ar opta pentru doua rochii de mireasa, ambele cu un design uluitor stil sirena. Vedea a subliniat ca una dintre tinutele spectaculoase ar fi realizata in propriul atelier de croitorie.

“Imi face placere sa imbrac rochii de mireasa. De fapt, o fac atat de des in atelierul propriu de creatie, incat a devenit ceva natural sa probez si sa fotografiez astfel de rochii. Daca ar fi sa ajung din nou in fata altarului, as imbraca doua rochii de mireasa, ambele tip sirena, dintre care una sa fie creatia mea. O combinatie intre stilul clasic si nonconformist. De exemplu, mie nu imi place traditia cu furatul miresei si nici nu as opta pentru un meniu traditional. In schimb, dansul mirilor mi se pare frumos. Am deja experienta asta”, a declarat Bianca Dragusanu jurnalistilor de la revista “Ghidul Miresei”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img