sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Poza rara cu Irinel Columbeanu in timp ce se joaca cu iubita in parc

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce s-a vehiculat ca s-ar fi despartit de iubita cu 40 de ani mai tanara, iata ca Irinel Columbeanu o scoate din nou pe interval. DE data aceasta nu pe la vreun eveniment cu dichis, ci in parc.

Irinel Columbeanu si Oana Cojocaru formeaza un cuplu de aproape jumatate de an, dupac e s-au cunoscut la un eveniment de moda. Oana in calitate de model, Irinel in calitate de spectator. S-au vazut, s-au placut si au plecat acasa amandoi.

Diferenta foarte mare de varsta dintre ei, 40 de ani, nu a fost un impediment, ba dimpotriva, Oana chiar s-a mutat in vila de la Izvorani.

Recent au aparut zvonuri ca a scartai relatia lor, dar iata ca cei doi au fost surprinsi din nou intr-o ipostaza romantico-copilaroasa, intr-un parc din Bucuresti. S-au retras pe o banca intr-o zona destinata copiilor si s-au harjonit vreme buna.

El, 61 de ani, ea, 21 de ani, amandoi in tinute tineresti. Dupa o vara incinsa, in care s-a vorbit mult pe subiectul noii iubite din viata lui Iri, ajungandu-se chiar la o despartire intre cei doi „porumbei”, iata ca domnul Columbeanu si mult mai tanara sa iubita sunt impreuna, asa cum i-a surprins ziarul Libertatea.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img