joi, 25 aprilie, 2024

Pozele rusinoase postate de Mircea Badea cu Andreea Esca! Ce a vazut pe picioarele vedetei Pro TV

Distribuie:

Publicat:

Mircea Badea nu se dezminte si ataca pe toate fronturile. De data aceasta, cea care a cazut in plasa cunoscutului om de televiziune a fost Andreea Esca. Sagetile trimise de Badea catre Pro TV se ”infig” acum chiar in cea mai cunoscuta prezentatoare a postului, celebraAndreea Esca.

Mircea Badea a postat pe aagina sa de Facebook cateva capturi foto care scot in evidenta o informatie mai putin placuta pentru fanii Andreei Esca. Si, bineinteles, nu putea lipsi un mesaj scris in stilul caracteristic lui Mircea Badea. Fara scrupule, fara retineri, punct ochit, punct lovit.

”Oau! Tocmai a fost minunea la PROTV. Are un par stralucitor, dar nu pe cap ci pe picior.
P.S. Poate crede ca s-a schimbat Codul Penal si epilatul e ilegal?! Sau dupa referendumul lgbt urmeaza unul pentru „au naturel”?”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Ramane de vazut daca Andreea Esca va considera ca trebuie sa raspunda sau va merge mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi epilat. Pardon, intamplat.

”Sinistra asta!”, a spus Mircea Badea referindu-se la Andreea Esca

Acum cateva luni de zile, acelasi Mircea Badea a declansat un atac virulent la adresa Andreei Esca:

„Sinistra asa spunea clar acum sase luni: „Pare ireal, dar acestea sunt modificarile aduse codului penal de PSD si ALDE chiar in aceste momente”. Sigur ca era vorba doar despre amendamente propuse care oricum nu aveau nicio legatura cu ce spune sinistra asta. Una e sa spui: „Coreea de nord inarmeaza nuclear”. Alta e: „Chiar acum catre Romania se indreapta o racheta nucleara trasa de Coreea de Nord. Unde mai pui ca amendamentele propuse atunci sunt cele votate acum si n-au nicio legatura cu ce spune sinistra asta. Vorbim diseara in detaliu ca m-am saturat de scris.

P.S: Da, PRO TV si Esca au facut Fake News (…) Aceasta este emisiunea de aseara in care am dezosat o odioasa manipulare/minciuna/fake news marca PROTV/Andreea Esca.
Este o demonstratie minutioasa, meticuloasa. Din pacate, avem doar sunet. Asta e! Dar foarte relevant si asa.
Este absolut ingrozitor ca niste entitati media cu mult public de buna credinta se pot preta la astfel de monstruozitati. Oribil!”, a scris Mircea Badea pe pagina lui de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img