News Flash:

Prajitura rapida cu zmeura

8 Aprilie 2015
1417 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
200 gr faina din grau integral
putina sare
o cescuta de zahar
cateva linguri de smantana

Pentru decor:
cateva linguri de mascarpone
100 gr migdale tocate mai marunt
cca 500 gr zmeura
inghetata cu aroma de vanilie

Mod de preparare:

Blat:
Amesteca faina cu untul, sarea, zaharul si smantana. Trebuie sa obtii o compozitie care poate fi modelata in maini. Presara niste faina intr-o tava si pune compozitia, aranjand-o astfel incat sa ocupe tot spatiul si bag-o in cuptorul incins la 210 grade Celsius, pentru aproximativ 30 de minute.

Decor:
Amesteca migdalele cu mascarpone, iar dupa ce blatul e copt (dar nu racit de tot), intinde compozitia pe el, decoreaza cu zmeura, iar din loc in loc strecoara cateva lingurite de inghetata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 24 queries | Mysql time :0.024428 (s)