News Flash:

Prejudiciu URIAS in Dosarul Siveco: Irina Socol, evaziune de 7 milioane de euro

26 Noiembrie 2014
1704 Vizualizari | 1 Comentarii
Procurorii au descoperit un prejudiciul dublu fata de cel stabilit initial in Doarul Siveco. Irina Socol ar fi responsabila pentru o evaziune fiscala de 7 milioane de euro, conform unor surse citate de Realitatea Tv.

Noi informatii din dosarul Siveco, cel in care patroana acestei institutii, Irina Socol, a fost trimisa in spatele gratiilor pentru evaziune. Potrivit anchetatorilor, prejudiciul din dosar s-a dublat si este estimat acum de procurori la valoarea de sapte milioane de euro.

Curtea de Apel Bucuresti a inlocuit masura arestarii preventive cu arestul la domiciliu pentru presedintele Siveco, Irina Socol, cercetata pentru evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice, instanta dispunand ca aceasta sa poarte un dispozitiv electronic de supraveghere.

Instanta a admis, pe 4 noiembrie, contestatia Irinei Socol, formulata dupa ce, in 22 octombrie, Tribunalul Bucuresti a dispus ca aceasta sa fie cercetata in continuare in arest preventiv.

"Admite cererea formulata de inculpata privind inlocuirea masurii arestarii preventive cu masura arestului la domiciliu. Dispune inlocuirea masurii arestarii preventive a inculpatei cu masura arestului la domiciliu, prev. de art. 218-222 C.p.p., masura care se va lua pentru o perioada de 30 zile, incepand cu data punerii in executare", potrivit deciziei Curtii de Apel Bucuresti.

In timpul arestului la domiciliu, Irina Socol nu poate parasi imobilul fara incuviintarea instantei, iar instanta a dispus si ca aceasta sa poarte un dispozitiv electronic de supraveghere.

procurorii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

kmy  | #1061
Se cauta parteneri pentru a extinde o afacere in domeniul energiei. Nu sunt necesare studii in domeniu. Partenerii trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: sa fie persoane serioase, deschise la minte cu orientare spre a face afaceri. Se ofera: seriozitate, afacere la cheie, instruire gratuita care te va ajuta sa iti mearga afacerea ca pe roate. Pentru cei interesati va rog sa trimiteti mail la adresa carmen_laca@yahoo.ro cu titlul "detalii afacere".
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 35 queries | Mysql time :0.049231 (s)