vineri, 26 aprilie, 2024

Premierele săptămanii la Cinema City, în Iulius Mall!

Distribuie:

Publicat:

Sfârșitul de săptămână aduce trei noi premiere la Cinema City, în Iulius Mall.
Vino să fii martorul unei aventuri pline de acţiune şi neprevăzut, ce îi pune în fața unui teribil complot pe Pikachu şi pe noul său prieten, Tim, în cel mai nou film “Pokemon:Detectiv Pikachu”.

În “X-Men:Dark Phoenix” afli povestea petrecută la zece ani după Apocalipsă, când, din cauza expunerii în mod repetat la radiații, apare o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite.

Sedusă și coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un dușman de temut. Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din intreaga lume.

Drama romantică “The Sun is also a Star” aduce pe marile ecrane povestea Natashei care crede în ştiinţă şi fapte. Nu în soartă, nu în destin sau vise devenite realitate. Nu e genul de fată care întâlneşte un tip drăguţ pe o stradă aglomerată a New York-ului şi se îndrăgosteşte. Daniel a fost mereu un fiu bun.
Genul de elev care se ridică la nivelul aşteptărilor părinţilor. N-a fost niciodată un poet. Sau un visător. Dar când o vede pe Natasha, totul se schimbă. Ceva la ea îl face să creadă că viaţa le rezervă ceva amândurora. Fiecare moment anterior i-a adus faţă în faţă. Viitorul o poate lua într-un milion de direcţii. Care va fi aceea?

Te așteptăm să descoperi finalul fiecărui scenariu, la Cinema City Iulius Mall Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img