marți, 16 aprilie, 2024

Premierul Ciolos merge la lansarea celebrului politist Godina

Distribuie:

Publicat:

Premierul Dacian Ciolos va participa, miercuri, la ora 18:00, la lansarea cartii politistului Marian Godina, care va avea loc in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, potrivit programului prim-ministrului transmis luni de Guvern.

Este un gest prin care Dacian Ciolos isi arata sustinerea fata de politistul rutier din Brasov, care a devenit celebru pentru povestirile amuzante din timpul serviciului, adunate intr-un volum numit “Flash-uri din sens opus”.

Stiul sau i-a deranjat in mai multe randuri pe superiorii din Politie, care initial au cerut chiar stergerea contului de Facebook al lui Marian Godina. Ulterior, insa, dupa protestele fanilor din mediul online, postarile agentului de circulatie au fost chiar preluate pe pagina Politiei Romane de pe reteaua sociala.

Recent, politistul a mai fost implicat intr-un scandal, in urma caruia seful IPJ Brasov, Ioan Aron, si-a inaintat dosarul de pensionare. Mai exact, Godina a dezvaluit pe Facebook ca a fost mustrat de sefi, dupa ce i-a retinut permisul auto unui sofer insotit de o persoana cu relatii pe plan local, care a intervenit la conducerea Politiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img