joi, 18 aprilie, 2024

Premierul Ludovic Orban, DEZLANTUIT la adresa Gabrielei Firea: ‘Management catastrofal’

Distribuie:

Publicat:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a depus o cerere prin care solicită construirea sălii polivalente, aflată în plan de mai mulţi ani, cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii, a afirmat marţi premierul Ludovic Orban, care a precizat că va ''analiza cu maximă atenţie'' situaţia, având în vedere că Bucureştiul este "cel mai bogat" oraş din România, conform Agerpres.

"Proiectul sălii polivalente a început în perioada în care eram viceprimarul Capitalei. Cred că şi indicatorii tehnici şi economice au demarat în perioada respectivă, era prin 2007, dacă îmi aduc aminte, şi suntem în anul 2019. Şi nu s-a ajuns la o soluţie. Am să vă spun din capul locului, doamna Firea vrea să facă sala polivalentă prin CNI. Voi analiza cu maximă atenţie această solicitare, pentru că Bucureştiul este cel mai bogat oraş din România, iar CNI încasează taxe şi impozite pentru a susţine investiţii mai degrabă din comunităţi care nu au resursele necesare'', a declarat Orban cu ocazia instalării oficiale în funcţie a ministrului Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

''Faptul că nu e construită încă această sală polivalentă se datorează managementului catastrofal de la nivelul Primăriei Capitalei, care e demonstrat şi de blocarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol, din motive care ţin de management al proiectului, respectiv de beneficiar mai degrabă decât de constructor sau de alte situaţii. În ceea ce priveşte pista olimpică (n.r. – pentru canotaj), cred că e o chestiune pe care putem să o adăugăm în priorităţile noastre", a mai spus Orban.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat la finalul lunii august că discută cu Compania Naţională de Investiţii (CNI) pentru a suporta în parte cheltuielile cu noua sală polivalentă din Bucureşti care se află la stadiul de proiect de mai mulţi ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img