joi, 28 martie, 2024

Premiile Grammy 2019: castigatorii si surprizele galei din Los Angeles

Distribuie:

Publicat:

A fost seara de gala la Los Angeles, unde s-au decernat Oscarurile muzicii. Cardi B a scris istorie: a devenit prima femeie rasplatita cu premiul Grammy pentru cel mai bun album rap. Si Lady Gaga a aprins scena cu o reinterpretare a piesei "Shallow". La capitolul moda, a fost una dintre cele mai criticate editii. Multe castigatoare au socat cu tinutele alese.

Lady Gaga a stralucit la Los Angeles. De 3 ori a urcat pe scena sa-si ridice premiile. Doua statuete i-au revenit pentru duetul cu Bradley Cooper de pe coloana sonora a filmului "A star is Born". Al treilea trofeu a fost pentru piesa Joanne. 

Intr-o tinuta rosie ca focul, cantareata de country Kacey Musgraves a castigat 4 premii inclusiv Albumul Anului. O premiera absoluta a fost marcata de Cardi B. Artista americana a devenit prima femeie din istorie care a primit un Grammy pentru cel mai bun album rap. A iesit in evidenta si prin tinuta aleasa: o rochie in forma de scoica. 

Gazda ceremoniei, Alicia Keys a fost de-a dreptul cameleonica. A schimbat mai multe tinute in timpul galei in care a sustinut si momente artistice. Unul dintre cele mai aplaudate a fost cel in care vedeta a cantat la doua piane. 

Surpriza serii a venit de la Michelle Obama, care a urcat si ea pe scena. Intr-o demonstratie de solidaritate feminina, i s-au alaturat Lady Gaga, Jennifer Lopez si actrita Jada Pinkett Smith.

Dincolo de mesajul transmis, mai putin apreciate au fost, insa, tinutele artistelor. Palaria uriasa aleasa de Jennifer Lopez a propulsat-o printre cel mai prost imbracate vedete alaturi de Lady Gaga. Si falsul sarut de pe covorul rosu al celor doua a fost criticat. 

Katy Perry, Cardi B si Kylie Jenner au completat si ele topul starurilor cu tinute.. neinspirate. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img