luni, 18 martie, 2024

Preot beat rupt, incatusat in apropiere de Vama Albita. Politistii l-au urmarit zeci de kilometri : “Dumnezeu mi-a condus masina” – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Politistii ieseni impreuna cu agentii Biroului Rutier Husi au ramas muti de uimire cand, dupa o actiune ca in filme, au descoperit ca la volanul unui autoturism urmarit de la Raducaneni, judetul Iasi pana la Dranceni, judetul Vaslui, se afla un preot in stare de ebrietate .

Concret, in jurul orei 15 :00,  politistii sectiei Raducaneni, i-au indicat unui sofer sa opreasca pe partea dreapta, acesta nu s-a conformat semnelor politistului, drept urmare, agentii s-au pus in urmarirea autoturismului . De pe raza localitatii iesene Raducaneni, pana in localitatea vasluiana Dranceni, acestia au incercat sa opreasca autoturismul, insa fara vreun rezultat . Pe parcursul drumului agentii ieseni au solicitat sprijin agentilor vasluieni, acestui apel raspunzand un echipaj al Biroului Rutier Husi, cat si agentii sectiei Politie Rurala, insotit de un jandarm .  Autovehiculul a oprit pe marginea drumului, inafara partii carosabile, in localitatea Dranceni, langa statia Petrom .  

Raspopitul in stare avansata de ebrietate, injurand presedintele Romaniei si Parlamentul

Circ de zile mari, facut de un fost preot, imbracat in straie bisericesti, cu un tupeu fantastic si cu probleme nationale nerezolvate . Pe langa faptul ca nu a dorit sa prezinte un act de identitate, individual l-a pus pe un alt preot aflat pe bancheta din spate sa le spuna politistilor ca el a condus autoturism, insa preotul le-a pus clar organelor de ancheta ca barbatul beat este cel care a condus .

Cei doi asa numiti preoti, unul beat mort si unul care doar a gustat cateva sprituri ar fi pornit catre Grecia de din municipiul Iasi . Atentie, de unde Teleman Constantin, raspopitul, ar fi plecat sub influenta bauturilor alcoolice . Au poposit la casa parinteasca din localitatea Cozia, comuna Costuleni, Judetul Iasi unde au mancat si au baut iar, de unde apoi si-au continuat drumul catre Grecia .  Cativa kilometri mai tarziu, la Raducaneni a inceput aventura vietii lor care s-a finalizat la Dranceni . Pe tot parcul discutiei cu politistii , fostul preot Teleman Constantin, a adresat cuvinte jignitoare la adresa presedintelui Romaniei, cat si parlamentului pe care a specificat ca vrea sa il distruga .  In urma zecilor de rugaminti adresate de catre politisti sa se legitimeze si sa sufle in aparatul etilotest, organelor de ancheta nu le-a mai ramas decat sa il scoata pe asa numitul preot din autoturism, sa il incatuseze si sa il conduca la audieri .

VOM REVENI CU DETALII

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img