sâmbătă, 20 aprilie, 2024

PREPARATUL MIRACULOS din coji de lamaie si ulei de masline

Distribuie:

Publicat:

Durerile articulare sunt o problema comuna in zilele noastre si numeroase boli sunt asociate cu ele, de la artrita, poliartrita reumatoida, osteoartrita, guta pana la osteoporoza, bursita sau rahitism. Accidentarile, suprasolicitarile (in cazul antrenamentelor fizice), tendinita si chiar vremea, sunt alte cauze ale durerilor de articulatii.

Daca si tu te numeri printre cei care sufera de dureri articulare la nivelul bratelor sau picioarelor poti incerca un tratament alternativ cu coji de lamaie.

Remediu naturist cu coji de lamaie pentru dureri articulare
Ingrediente:
2 lamai medii
300-400 ml ulei de masline

Mod de preparare

Taiati marunt coaja lamailor si o puneti intr-un borcan curat. Adaugati uleiul de masline si asigurati-va ca ati acoperit bine cojile de lamaie. Inchideti bine borcanul si-l pastrati timp de doua saptamani intr-un loc intunecat.

Dupa ce au trecut cele doua saptamani puteti sa folositi acest remediu. Inmuiati o bucata de tifon in ulei si o aplicati pe zona dureroasa, apoi acoperiti compresa cu o pelicula de plastic. Infasurati bine articulatia cu un fular de lana si lasati sa actioneze peste noapte. Repeta aceasta procedura pana cand dispare durerea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img