vineri, 19 aprilie, 2024

Presa internationala: ce motive de divort au Angelina Jolie si Brad Pitt!

Distribuie:

Publicat:

Zvonurile despre divortul unuia din cele mai iubite cupluri de la Hollywood, Angelia Joile si Brad Pitt au cuprins lumea mondena internationala. Exista chiar voci care sustin ca au aflat care este motivul pentru care cele doua vedetet isi doresc separarea legala, ba chiar au inceput deja pregatirile de divort!

Motivul separarii lor ar fi, de altfel….carierele amandorura, care au trecut pe primul plan, inaintea familiei si a copiilor. Potrivit ”Daily Mail”, Bradd Pitt a acordat atentie maxima ultimului episod din Top Gear, unde si-a adus contributia, si, mai mult, el si Angelina se cearta asupra responsabilitatilor din casa, mai ales privind ingrijirea copiilor. ”Se cearta rau care dintre ei sa aiba grija de copii de cand intelegerea dintre ei, ca ea sa stea acasa, a picat datorita dorintei Angelinei de a-si impulsiona cariera dupa cateva esecuri” aratau jurnalistii de la Radar Online Report. ”Asta ii afecteaza profund, dar Brad nu are de ales. El a facut chiar mai mult decat era necesar sa o ajute in cariera, riscandu-si chiar propria lui reputatie in esecul ei cu povestea siropoasa din pelicula ”By the Sea”, si acum este timpul sa se intoarca la munca”, preciza aceeasi sursa.

 In timp ce presupusa aventura a lui Brad Pitt cu actrita Marion Cotillard este considerata principala cauza a divortului, sunt voci care pun despartirea pe seama ”secretelor” si personalitatii dificile ale Angelinei. ”Mariajul Angelinei cu Brad pare sa fie afectat de personalitatea dificila si secretele ei intunecate din trecut. Tensiunile sunt din ce in ce mai mari in cuplu, pe masura ce Pitt descopera latura ei intunecata.” arata cei de la revista ”Hall of Fame”. In ultimele luni, o alta parte a presei punea separarea pe seama problemelor serioase de sanatate ale actritei de 40 de ani, care ajunsese sa cantareasca 36 de kilograme! (Gabriel Niculescu)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img