marți, 19 martie, 2024

Presedintele CJ Vaslui – Dumitru Buzatu, mort de beat la televizor VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD Vaslui,  dar si Presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, a avut o interventie de pomina, sambata seara, in cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Antena3, pe tema protestelor violente de vineri seara. 

Cu grave dificultati de exprimare, indubitabil datorita catorva pahare de alcool baute in plus, interventia lui Dumitru Buzatu a fost una scurta caci moderatorul emisiunii s-a vazut nevoit sa o intrerupa. Motivul? Presedintele PSD Vaslui, nu a avut ceva relevant de spus de aceasta data ba mai mult, s-a facut de rusine, caci practic era mort de beat. 

”Eu, ma scuzati, ma auziti, eu nu vreau sa explic ce s-a intamplat aseara, dar vreau sa explic ceea ce se poate intampla legal. Intr-un context, toti cei care vor sa se exprime au dreptul consacrat legal sa faca treaba aceasta. Daca dintre aceea, unii inteleg ca trebuie sa exceada treburile aceasta, sa fie… sa faca alte treburi, atuncea eu nu prea am ce sa spun din locatia in care ma aflu… si sa le dau sfaturi. Eu as putea sa le dau sfaturi sa actioneze.” 

Baronul PSD al celui mai sarac judet din Romania, a mai intervenit pe marginea acestui subiect si in cursul saptamanii la diferite posturi de televiziune, acolo unde, pe un ton arogant si batjocoritor, dar de aceasta data treaz,ii blameaza pe oameni spunand ca “viseaza la o Revolutie.” 

Trebuie sa reamintim faptul ca Dumitru Buzatu, presedintele CJ Vaslui, cel care aseara nu putea lega doua fraze la Antena 3,  este taticul clanului- familie al PSD Vaslui. 
El este baronul, sotia, Gabriela Cretu, este senator PSD, iar fiul, Tudor, secretar de stat  in aparatul de lucru al Anei Birchall, vicepremier responsabil de parteneriatele strategice. 
Ce il recomanda pe Tudor Buzatu in aceasta functie?! Evident, partidul, organizatia, tatal si mama, toti oameni ai PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img