vineri, 19 aprilie, 2024

Presedintele Coreei de Nord ar putea fi tinta unui asasinat!

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Coreei de Nord, Kim Jong-Un,  ar putea deveni tinta unui asasinat. Dezvaluirea a fost facuta de ministrul sud-coreean al Apararii care sustine ca au o echipa special antrenata sa-l ucida pe dictatorul de la Phenian, in cazul in care amenintarea nucleara devine iminenta.

Acesta a dat asigurari ca Seulul are o echipa de elita in regim de asteptare pentru neutralizarea lui Kim Jong-un, avand un plan clar pentru eliminarea dictatorului. In plus, ministrul sustine ca liderul de la Phenian este extrem de ingrijorat pentru siguranta sa, intrucat stie ca Seulul vrea sa-l elimine. Acesta si-a luat masuri suplimentare de securitate, verificandu-si frecvent locuinta pentru detectarea explozibililor sau a otravilor si de fiecare data isi schimba programul in ultimul moment.

A executat 64 de „tradatori”

Surse confidentiale sustin ca Kim Jong Un nu a vizitat nici macar zonele afectate de puternicele inundatii care au lovit tara tocmai de teama ca ar putea fi ucis. Dictatorul  a ordonat executarea in public a 64 de „tradatori” de la inceputul acestui an, sustin agentiile de spionaj sud-coreene.

Astfel, de cand a preluat puterea in 2011, numarul executiilor a ajuns la 134. Analistii considera ca aceasta crestere in fiecare an a numarului de condamnati la moarte, mai ales din randul oficialilor, este un semn clar al cresterii paranoiei tiranului de la Phenian, care crede ca ar putea fi ucis in orice clipa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img