joi, 28 martie, 2024

Presedintele FRF a fugit de jurnalisti dupa eliminarea Romaniei: “Cand a luat prima avea merite. Acum nu mai are?”

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, nu a dorit sa discute cu jurnalistii dupa eliminarea de la EURO 2016.

Postul care detine drepturile de televizare in tara noastra, Dolce Sport, a incercat sa discute cu Burleanu la interviurile obligatorii de dupa meci, dar s-a lovit de un refuz vehement, au transmis reprezentantii televiziunii.

Acest fapt a starnit o reactie vehementa din partea fostului international Basarab Panduru, care si-a amintit ca Razvan Burleanu a incasat o prima de 90 de mii de euro dupa calificarea Romaniei la EURO 2016.

“Sa nu veniti sa-mi spuneti ca n-ati jucat voi! De ce ati luat primele alea mari? Ati spus ca ati participat si voi, ca ati contribuit, ca aveti merite. Acum nu mai e vina voastra? Cand a luat prima avea merite. Acum nu mai are?”, a spus Panduru.

De asemenea, si capitanul Vlad Chiriches a refuzat sa se opreasca la zona mixta pentru a acorda interviuri.

Echipa nationala a Romaniei a fost eliminata de la EURO 2016 dupa ce a pierdut, scor 0-1, ultimul meci din Grupa A, disputat impotriva Albaniei.

Tricolorii erau obligati sa castige pentru a avea sanse mari de calificare in optimi, insa ne-au oferit o prestatie modesta, desi au intalnit cea mai slaba adversara din grupa.

Parasim EURO 2016 fara nicio victorie si cu doua goluri din patru incasate dupa gafele lui Tatarusanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img