vineri, 29 martie, 2024

Presedintele FRKT vine la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

In zilele de 11 si 12 martie, Sala Sporturilor Vaslui va gazdui turneul zonal al Campionatului National de Karate Traditional. Este pentru al patrulea an consecutiv cand clubul “Karate Kensei” Vaslui primeste girul Federatiei Romane de Karate Traditional (FRKT). Fata de anul trecut, la editia actuala si-au anuntat prezenta peste 200 de copii de la 14 cluburi din Iasi, Piatra Neamt, Galati, Tecuci, Braila, Bacau, Barlad si Vaslui.

“Ne bucura faptul ca numarul participantilor creste de la o editie la alta. Si in acest an ne bucuram de sustinerea Primariei Vaslui si a Consiliului Local. Multumim domnului primar Vasile Paval pentru implicare. Ne dorim ca invitatii nostri sa se simta cat mai bine la noi si sa plece cu cele mai frumoase amintiri”, a declarat sensei Constantin Roznov, presedintele CS “Karate Kensei” Vaslui.

Alaturi de sportivi se va afla si presedintele FRKT, Nicolae Marandici, fiind al patrulea an consecutiv cand seful karate-ului traditional vine la Vaslui.

Deschiderea oficiala a turneului are loc duminica, de la ora 10, iar festivitatea de premiere este programata in aceeasi zi, de la ora 14.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img