marți, 19 martie, 2024

Presedintele PNL Vaslui, Nelu Tataru, si-a exprimat Miercuri nemultumirea de felul in care Consiliul Judetean distribuie fonduri catre unitatile administrativ-teritoriale

Distribuie:

Publicat:

 

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, şi-a exprimat miercuri nemulţumirea de felul în care Consiliul Judeţean distribuie fonduri către unităţile administrativ-teritoriale, menţionând, într-o conferinţă de presă, că rectificările bugetare sau alte tipuri de alocări de fonduri sunt transformate de PSD în 'ajutoare sociale acordate preferenţial'.

 

'Asistăm de câteva luni de zile la diverse rectificări de buget şi alocări de sume, pe care PSD, în frunte cu domnul Dumitru Buzatu, încearcă să le transforme în ajutoare sociale acordate preferenţial. De 29 de ani am tot aşteptat să vedem că se schimbă ceva. Vedem aceleaşi drumuri de pământ, vedem aceleaşi comune sărace, vedem doar alocări mai mult pentru funcţionare, decât pentru dezvoltare. Fondurile merg doar acolo unde Dumitru Buzatu crede că are o masă de manevră', a afirmat liderul PNL Vaslui.

 

El şi-a manifestat speranţa ca grupul consilierilor judeţeni liberali să fie consultat înainte de ultima alocare de fonduri din acest an, care va avea loc în zilele următoare.

'Suntem ameninţaţi astăzi că acest guvern performant mai face o alocare de fonduri, iar CJ va face o şedinţă extraordinară pentru a repartiza sumele. (…) Nu ştiu ce să înţeleg, se apropie moţiunea de cenzură, domnul Dragnea îşi face turul de apropiaţi. Dacă noi trebuie să aşteptăm când îi ţâţâie fundul domnului Dragnea, ca să primească judeţul Vaslui câte o sumă, chiar înseamnă că suntem ai nimănui. Noi aşteptăm ca grupul de consilieri liberali să fie consultat la alocarea acestor fonduri care vor veni, deşi am speranţe mici', a mai spus Tătaru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img