vineri, 29 martie, 2024

Presedintele PNL Vaslui : “romanii nu mai vor PSD-ul, acest partid imbacsit de un comunism ranced, daunator, populist si pus in calea evolutiei pro-europene a Romaniei….”

Distribuie:

Publicat:

 Comunicatul de presa al Partidului National Liberal – filiala judeteana Vaslui

“  Romanii au putut vedea la TV marti, 19 noiembrie, dezbaterea pe care presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a organizat-o cu o parte din cei mai importanti jurnalisti, formatori de opinie, din media romaneasca. Si faptul ca evenimentul a fost urmarit la TV de peste 2,1 milioane de telespectatori, arata interesul real al romanilor pentru presedintele Iohannis si mesajul sau, in calitate de candidat pentru un nou mandat in fruntea statului. Evenimentul organizat la Biblioteca Centrala Universitara a fost unul remarcabil, deosebit de util si, de asemenea, fara precedent in istoria posdecembrista, atat ca format de dezbatere in cadrul unei campanii electorale, cat mai ales ca nivel de discutie. Intrebari substantiale, dificile, transante, formulate de jurnalisti cu recunoastere publica, i-au fost adresate presedintelui Iohannis. Raspunsurile acestuia au dovedit anvergura, excelenta pregatire, deschiderea spre o comunicare eficienta, dar si, foarte important, seriozitatea presedintelui Klaus Iohannis. Presedintele Romaniei a dovedit ca stapaneste perfect problemele interne ale Romaniei, aspectele de politica externa, dar stie sa gestioneze cu eleganta si aspectele inedite, pe marginea carora jurnalistii prezenti la dezbatere, nu au ezitat sa adreseze intrebari.    

     In tot acest timp, PSD-ul, in frunte cu Viorica Dancila, s-au tinut de facut circ. Au vrut sa puna in umbra evenimentul organizat la Biblioteca Centrala Universitara, incropind un fel de conferinta, in care Viorica Dancila iar s-a facut de ras. A demonstrat iarasi ca are o capacitate limitata de intelegere a chestiunilor de politica externa, vitale pentru existenta unui stat si pentru activitatea unui presedinte de tara. Nu stie notiuni de economie, desi propovaduieste fara oprire aceleasi lozinci populiste, invatate pe de rost, la sediul PSD. A facut nenumarate greseli gramaticale, care i-au dovedit, inca o data, cunostintele precare inclusiv de limba romana, fara a mai pune la socoteala faptul ca habar nu are de vreo limba  de circulatie internationala.Pana si colegii sai de partid pufneau in ras in sala respectiva… Si l-a asumat public pe Liviu Dragnea, mai ales ca i-ar fi fost imposibil sa se dezica de cel care a propulsat-o in functia de prim-ministru. A confirmat ca  a pregatit elevi la matematica, insa nu a stiut o formula elementara, cunoscuta pana si de elevii de scoala gimnaziala. Unii insa i-au luat partea, sustinand ca a stat 8 ani in Parlamentul European, timp in care ar fi acumulat cunostinte si experienta. Dar acest lucru a fost, practic, imposibil, de vreme ce doamna Viorica Dancila nu a avut si nu are cum sa inteleaga nimic din ce vorbesc in jurul ei omologi din alte tari, caci nu are cunostinte elementare de engleza sau franceza. Ca europarlamentar, a incasat salariul degeaba, fara a pricepe ceva din misiunea cu care fusese investita de alegatori. In finalul circului facut in seara de 19 noimebrie, doar cu scopul de a umbri un eveniment de referinta, care il avea in centru pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustinatorii Vioricai Dancila au gasit ca unic si urias argument in favoarea candidatei lor la presedintie, faptul ca “a stat pe tocuri doua ore si jumatate”. Acesta sa fie oare criteriul cu care pesedistii spera sa obtina votul romanilor? Ca poate sta Viorica Dancila  doua ore si jumatate pe tocuri?! Ar fi o jignire mult prea mare, pentru inteligenta unui popor intreg, daca cineva isi inchipuie ca un viitor presedinte ar putea impresiona electoratul cu un asemenea “atu”.  

Oricum, concluziile au fost foarte clare: romanii nu mai vor PSD-ul, acest partid imbacsit de un comunism ranced, daunator, populist si pus in calea evolutiei pro-europene a Romaniei. Romanii din Diaspora, pe care Viorica Dancila i-a numit cu obraznicie “astia” au si de data aceasta un cuvant greu de spus, alaturi de familiile lor lasate acasa. Este mai importanta ca niciodata iesirea tuturor la vot! Duminica, 24 noiembrie, la urne, putem scrie impreuna o importanta pagina de istorie, pentru o Romanie fara PSD.    “

Departamentul de comunicare PNL Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img