marți, 19 martie, 2024

Presedintele Romaniei primeste replica dura de la Episcopul Husilor

Distribuie:

Publicat:

 

Afirmațiile președintelui Klaus Iohannis de marți seară cu privire la referendumul eșuat pentru familie nu au fost deloc pe placul Bisericii Ortodoxe Romane si nici pe placul multor romani. Reprezentantii Bisericii vorbesc despre „ofensă” adusă a peste 4 milioane de români.

 

Ce a spus Iohannis

 

”Vă amintiți, când a apărut acea idee cu referendumul, eu, dintr-o dată, am devenit inamicul public numărul unu pentru o grămadă de oameni, când am spus că trebuie să fim toleranți. Şi s-a văzut că, din păcate, am avut dreptate. Cei care au promovat referendumul au fost orice, numai toleranți nu. Dar românii au fost mult deasupra acestui discurs. Au dat o lecție imensă acestor infatuați care au propagat ura și, pur și simplu, cum se spune mai popular, i-au tratat cu flit. Deci, dacă vrem să revenim la conceptul acela „înțelepciunea mulțimii”, românii au fost mult deasupra clasei politice, cel puțin a acelei părți care a promovat agresiv și cu un discurs bazat de multe ori pe ură și intoleranță acel referendum. Deci românii au demonstrat că sunt un popor deschis, înțeleg, și, la o adică, acționează cu totul și cu totul altfel decât se așteaptă unii politicieni și unii sociologi.”.

 

PS Ignatie -Episcopul Husilor: “Ăsta se numeste progresism, care este un alt sinonim pentru comunismul “tolerant” al omului recent”

 

“Avand in fundal definitia lui Nietzsche despre nihilism, Klaus Werner Iohannis a devenit nihilist cu acte in regula: “Ce inseamna nihilismul? Faptul ca valorile cele mai inalte se devaloriaza.” Dragostea fara de masura fata de minoritatile sexuale (vai de mine, e hate speech) l-a metamorfozat pe domnul presedinte in agentul dispretului dozat intr-un insecticid (cred ca, mai pe romaneste, asa-i spune flitului) fata de “majoritatile” (heterosexuale). Ăsta se numeste progresism, care este un alt sinonim pentru comunismul “tolerant” al omului recent. Sau “asa cum se spune popular”, in timp ce unii suntem niste muste intolerante, infatuate si vrednice de a fi ucise cu flitul, altii sunt oameni cu “mintile luminate” la neonul progresismului si vrednici sa traiasca plenar din painea tolerantei neomarxiste. Trag nadejde ca eu, o musca conservatoare, infatuata si neafiliata politic, am priceput bine, in spiritul fidel al drepturilor omului, ce a vrut sa ne transmita domnul presedinte”, a spus Episcopul Ignatie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img