vineri, 19 aprilie, 2024

Presupusul iubit al Simonei Halep si-a lichidat afacerile din tara

Distribuie:

Publicat:

Probabil, pentru a-i acorda mai mult timp celei care a triumfat sambata la Roland Garros, presupusul iubit al Simonei Halep si-a lichidat afacerile din tara.

Prezumtivul partener al numarului 1 WTA si-ar fi pastrat, totusi, clubul din Statele Unite ale Americii, dar de care nu se ocupa personal.

Simona Halep este, de sambata, noua regina de la Roland Garros! A izbutit, dupa ani de incercari temerare, sa castige un Grand Slam, iar acum lumea e la picioarele ei.

Presupusul iubit al Simonei este si el in culmea fericirii, pentru ca ”printesa” lui a facut istorie la Paris, iar el i-a fost, ca de obicei, alaturi. 

Ba a facut, se pare, chiar un mare sacrificiu, pentru a-i dedica mai mult timp: a renuntat la afacerile pe care le avea in Romania! A radiat nu mai putin de trei firme! Este vorba de PASA THEO-MARIUS PF, PASHA INTERNATIONAL BUSINESS SRL si TERRA INVEST SOLUTIONS SRL, firma in domeniul imobiliar, unde era asociat cu Lucian Becali, nepotul lui Gigi.

Si-a pastrat, totusi, o afacere, peste Ocean. Theo are un club in Statele Unite ale Amricii, dar de care nu se ocupa personal.

Simona Halep a dat lovitura la Roland Garros
Simona Halep nu a mai ratat de aceasta data. Dupa un traseu fara prea mari emotii, romanca a ajuns in finala turneului de la Roland Garros. Si a avut-o in fata pe americanca Sloane Stephens, o jucatoare aflata pe locul 10 WTA, dar care a castigat toate finalele pe care le-a disputat, sase la numar.

Halep a inceput slab meciul, iar americanca a castigat primul set. Si debutul celui de-al doilea i-a fost favorabil, cand a condus cu 2-0. Simona a avut o revenire spectaculoasa. A luat setul, iar pe cel decisiv l-a castigat cu 6-1.

Si-a luat, astfel, o revansa personala, dupa ce, anul trecut, a clacat in finala aceluiasi turneu. Atunci a inceput jocul perfect, a castigat primul set, a avut 3-0 in al doilea. Dar Jelena Ostapenko a avut o revenire uluitoare si a intors meciul.

Urmarita de Nadia, Hagi si Gica Popescu
Simona Halep a avut sustinatori de elita la ultimul act al turneului prizian. Nadia Comaneci, Gica Hagi si Gica Popescu s-au aflat in tribune si au aplaudat fiecare reusita a Simonei. Au incurajat-o cand i-a fost mai greu, i-au tinut pumnii. Jucatorii ”Generatiei de Aur” au urmarit-o pe Halep, live, si in semifinala cu Angelique Kerber, joc pe care l-a castigat, nu fara emotii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img