luni, 18 martie, 2024

PREVIZIBIL-BOROS VREA PRESEDINTIA PNL BARLAD

Distribuie:

Publicat:

Nu iti trebuiau studii de specialitate in ale politicii pentru a intui care va fi urmatoarea miscare in sanul PNL Barlad. In cadrul conferintei de presa sustinuta de edilul sef, Dumitru Boros, acesta a declarat ca la alegerile care urmeaza sa aiba loc, pe data de 8 Aprilie, acesta va candida pentru postul de presedinte al organizatiei municipale Barlad.             
 „ Nu voi trece la PSD si nici nu am dat mana cu ei , asa cum circula de ceva timp anumite zvonuri in oras. Un alt zvon care este aparut de curand este acela ca voi pleca la ALDE, nici acesta nu este adevarat. Sunt si voi ramane un liberal convins, de aceea va anunt ca voi candida pentru functia de presedinte. Ii rog pe cei care mi-au fost alaturi in campania de la locale sa imi ramana aproape. Nu s-a schimbat cu nimic proiectul pe care L-am prezentat in vara” a declarat Dumitru Boros.      
                                                                                                                                         Calendarul alegerilor de la liberali arata astfel : pe 7 aprilie se va vota la Husi, Murgeni si Negresti, pe 8 aprilie  in Barlad iar in data de  9 aprilie la Vaslui. Cireasa de pe tort va fi pe  22 aprilie cand se va organiza conferinta judeteanã de alegeri. 
Acolo se va da „ ora exacta” si anume , numele viitorului presedinte al PNL Vaslui. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img