vineri, 29 martie, 2024

Prietenele Loredanei Chivu, declaratii despre depresia vedetei: „M-am speriat foarte tare si mi-a fost frica sa nu se intample”

Distribuie:

Publicat:

Doua dintre cele mai bune prietene d-ale Loredanei Chivu au facut marturirisi triste despre ultimele zile ale acesteia. Potrivit declaratiilor facute de cea care a dorit sa isi pastreze anonimatul, blondina era distrusa din cauza despartirii de fostul logodnic, Mihai Colesnicov. Mai mult, a marturisit ca a suferit un soc cand a aflat ca Loredana Chivu a incercat sa se sinucida.

Pe de alta parte, Denisa Despa sustine ca prietena ei nu a recurs la acest gest extrem si a explicat ce s-a intamplat, de fapt. In plus, a oferit informatii noi despre starea de sanatate a fostei asistente TV.

Recent, Loredana Chivu a aflat ca fostul logodnic a inselat-o.

„Am vorbit cu ea in urma cu doua zile, abia putea vorbi, era foarte afectata de despartire. Sunt socata ca Loredana a facut acest gest, nu ma asteptam la asa ceva din parte ei”, a marturisit o prietena buna de-ale vedetei pentru CANCAN.ro.

„Loredana nu a incercat sa se sinucida, sunt numai baliverne. A luat o doza mai mare de somnifere, a depasit doza pe care o ia de obicei ca sa poata sa doarma. E adevarat ca a venit ambulanta. Eu m-am speriat foarte tare si mi-a fost frica sa nu se intample ceva si am sunat la salvare. Acum, Loredana este bine, este la ea acasa”, a declarat Denisa Despa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img