vineri, 19 aprilie, 2024

Prima fotografie cu bebelusul Gabrielei Cristea, din spital! Prezentatoarea a dezvaluit ce nume ii da micutei! “E e frumusica si zglobie” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea a publicat prima fotografie cu fiica ei, din spital, la doar cateva ore de la nastere. Ea a dezvaluit ce nume va purta micuta. 

„De azi, primavara pentru noi inseamna Iris! Multumim echipei Sanador pentru grija pe care o purtati mamicilor si bebelusilor! Totul a decurs perfect atat pentru mine cat si pentru bebe Iris! O primavara insorita tuturor si multumim pentru toate mesajele si gandurile bune!”, a scris Gabriela Cristea pe internet.

Tavi Clonda, sotul Gabrielei Cristea, a facut primele declaratii, duminica, dupa nasterea celei de-a doua fiice a lor. El a dezvaluit cum a decurs totul si cum arata micuta.

„Suntem bine, fetita e bine si Gabriela e bine, ca dupa operatie. Chiar acum am lasat-o cu fetita. I-au adus-o la salon sa inceapa sa pape fetita. A primit nota 10 si are 2,7 kg. E mititica, dar e frumusica si zglobie. A inceput sa planga inainte sa se nasca, cu cateva secunde”, a spus Tavi Clonda dupa ce a nascut sotia lui, Gabriela Cristea.

Tavi Clonda a mai spus ca atunci cand s-a nascut prima lor fiica, Victoria, a avut mai multe emotii

„Acum parca am fost mai stapan pe mine. A fost mult mai usor si parca s-a desfasurat totul mult mai repede”, a mai spus Tavi Clonda.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img