vineri, 19 aprilie, 2024

Prima imagine cu Florin Busuioc dupa infarct. Ce bine arata prezentatorul Pro Tv

Distribuie:

Publicat:

La o luna de la infarctul suferit pe scena la Craiova, Florin Busuioc si-a revenit miraculos. Omul de televiziune nu a putut sa stea prea mult departe de colegii lui de la Pro Tv si i-a vizitat la redactie. Dupa zambetul de pe chip am putea spune ca Busu a uitat de toate necazurile care l-au tinut departe de fanii lui si pare pregatit sa se intoarca. Ramane de vazut, daca stirile diminetii il vor avea din nou in platoul la rubrica Meteo.

Florin Busuioc spulbera toate zvonurile, potrivit carora postul Pro Tv l-ar fi concediat pe perioada in care el se afla in recuperare medicala dupa infarctul miocardic pe care l-a suferit. Busu a venit chiar el in redactia stirilor, gest cu care a pus punct tuturor speculatiilor din ultima vreme.

El s-a fotografiat cu reporterul Ovidiu Oanta, care a spus despre Busu ca este "omul de fier". De altfel, conducerea postului din Pache Protopopescu a negat ca ar fi incetat colaborarea cu Florin Busuioc.

„Florin Busuioc se afla in concediu medical si se reface in dupa interventia suferita in urma cu cateva saptamani. Stirea conform careia acesta ar fi fost concediat nu contine nici o urma de adevar“, au declarat cei de la Pro TV pentru Adevarul.

Momentan, Busu este inlocuit la rubrica Meteo din cadrul Stirilor Pro TV de Ramona Pauleanu (33 de ani), care a mai prezentat vremea si in trecut si este si reporter al postului.

Florin Busuioc a facut infarct pe scena la teatru

Florin Busuioc a suferit un infarct in urma cu o luna, la 6 noiembrie. El se afla la finalul unui spectacol de teatru pe care il juca pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Recuziterul Alex Ciuica a fost cel care, coordonat prin telefon de un echipaj SMURD, a facut primele manevre de resuscitare.

Ulterior, a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova, unde dr. Paul Trasca i-a montat un stent. La operatie au participat si medicul rezident Eugen Tiereanu si Emilia Goanta, medicul care se ocupa de partea de dispozitive implantabile. A doua zi, actorul a fost transportat cu un elicopter la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu“ din Bucuresti. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul National de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la inceputul lunii decembrie si urmeaza un tratament specific indicat de medici.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img