miercuri, 24 aprilie, 2024

Prima reactie a Andreei Marin, dupa ce a aflat ca Lavinia Parva e insarcinata cu Stefan Banica Jr!?

Distribuie:

Publicat:

Cu doar putin timp inainte ca Stefan Banica Jr. sa anunte, pe scena Salii Palatului, ca va deveni tata pentru a treia oara, Andreea Marin a postat pe pagina de socializare o fotografie din perioada in care era si ea… insarcinata. Si, bineinteles, tot cu Stefan Banica Jr.

Este mai mult ca sigur ca ”Zana Suprizelor” a detinut mult mai devreme decat ceilalti informatia conform careia Lavinia Parva este insarcinata, de unde si postarea respectiva, mai mult decat sugestiva. Coincidenta este mult prea mare, iar Andreea Marin si-a obisnuit fanii cu postari si mesaje care trebuie citite intr-o anumita cheie.

”Fericirea mea are aripile ei. 11 ani azi! ?”, a scris Andreea Marin cu ocazia aniversarii a fiicei ei si a lui Stefan Banica Jr. La randul sau, Stefan a spus, chiar inainte de a da vestea despre sarcina Laviniei:

„Doamnelor si domnilor, va spun de fiecare data, viata este frumoasa. Incercati sa va bucurati de ea pentru ca si eu fac acelasi lucru. Incerc. Nu stiu daca imi reuseste. Si, pentru ca astazi este ziua fetitei mele Violeta, o sa cant pentru ea, implineste 11 ani.”

Fanii Andreei s-au intrecut in a-i dori micutei tot binele din lume:

”La multi ani, frumoasei printese! Sa aiba noroc si fericire in viata, alaturi de iubirea ce i-o daruiti! La multi ani si mamei, cea care ii sta alaturi mereu! Va doresc o zi minunata, cu bucurii!”, ”Sa ninga cu fulgi de iubire, rabdare si intelepciune!Fericirea sa-ti calauzeasca fiecare pas plin cu sanatate radianta!Multi ani cu bucurii alaturi de cei dragi!”, ”La multi ani ! Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si fericita. Iar bunul D-zeu sa-i calauzeasca pasii spre tot ceea ce e mai bun si frumos in viata.?????????”, au fost cateva dintre comentariile lasate pe pagina de socializare a Andreei Marin.

Andreea Marin a vorbit despre modul in care divortul de Stefan Banica Jr. si-a pus amprenta asupra fiicei lor, Violeta

Andreea Marina s-a casatorit cu Stefan Banica Junior in 2006, iar in 2007 a nascut-o pe Violeta. Andreea Marin a marturisit ca divortul de Stefan Banica jr. si-a pus amprenta pe sufletul fiicei sale, in ciuda eforturilor ei de a o proteja. Vedeta a spus ca fiica ei a crescut si ca deja au inceput sa aiba mici discutii si sa apara razvratirile adolescentine. Andreea Marin si fiica ei, Violeta, au o relatie extrem de apropiata, insa chiar si intre ele mai apar mici divergente. Vedeta a marturisit ca fetita a inceput deja sa aiba razvratiri specifice adolescentilor, insa ca incearca mereu sa-i fie alaturi.

”Zana” a spus ca se recunoaste in Violeta, care desi nu a trecut printr-o trauma ca a ei – pierderea mamei, a avut si ea suferintele si experientele personale care au marcat-o. Vedeta a spus ca una dintre aceastea a fost chiar divortul ei de Stefan Banica jr.

Am avut ieri o discutie cu ea, pentru ca e la varsta la care se mai razvrateste, are 9 ani si jumatate, si se mai intampla. Ii spuneam ca mi-ar placea sa ne intelegem si atunci m-a intrebat: ”De ce crezi ca eu sunt atat de buna la scoala? Pentru ca tu esti modelul meu si eu vreau sa fiu ca tine, pentru ca tu esti perfecta?”. I-am spus ca nu sunt perfecta, dar ca-mi dau silinta sa fiu cat mai buna. Ea stie deja ca oamenii mari au responsabilitatile lor, insa ca va veni timpul cand si ea va trebui sa ma ajute. Ea are si ea responsabilitatile ei in gospodarie: are grija de animalele pe care ea le-a vrut. In gradina lucram amandoua. Impreuna cu ea am trecut prin bune, dar si prin mai putin bune. Nu e usor pentru un copil sa treaca prin despartirea parintilor lui, desi noi am avut grija ca ea sa simta unitatea noastra in jurul ei. Copiii au capacitatea de a sesiza mult mai bine nuantele, emotiile, vorbim de o generatie mult mai precoce. Ma uit la Violeta si ma vad pe mine”, a declarat Andreea Marin

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img