vineri, 29 martie, 2024

Prima reactie a Gabrielei Cristea dupa ce s-a aflat ca a fost inlocuita DEFINITIV de Bianca Dragusanu. ”Deciziile privind cariera mea…”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea spera sa revina cat de curand la carma emisiunii ”Te vreau langa mine” dar conducerea trustului Kanal D a decis sa o pastreze pe Bianca Dragusanu, careia i-au dedicat si un nou decor, in valoare de 100.000 de euro!

”Dupa stirile care au circulat astazi in presa si care nu au nici o baza, va multumesc pt cuvintele voastre frumoase dar… nu am spus nici o secunda ca ma intorc AZI in televiziune. Am afirmat ca sper sa se intample cat de curand. Concediul meu post natal se incheie la finalul acestei luni si mai am dreptul si la concediul de cresterea copilului. Macar pe primul sa il termin si mai vedem. Fizic ma simt pregatita dar Victoria e inca mititica si cred ca are nevoie de cat mai mult timp petrecut cu mami si tati. Deciziile privind cariera mea si a lui Tavi Clonda le vom luat in familie si vi le vom comunica voua, celor care ne sunteti mereu aproape. Timpul petrecut cu Victoria o sa incline balanta intr-un sens sau altul. Va imbratisez cu drag!” a scris Gabriela Cristea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img