vineri, 29 martie, 2024

Prima reactie a lui Betty Salam, dupa ce s-a aflat ca fiica lui Adrian Minune e insarcinata

Distribuie:

Publicat:

Vestea ca fiica lui Adrian Minune urmeaza sa devina mamica s-a raspandit destul de repede in lumea showbiz-ului romanesc.

Contactata de cancan, Betty Salam, ccare s-a declarat de-a dreptul surprinsa de aceasta veste, nu a ezitat sa-i transmita toate gandurile bune viitoarei mamici.

”Doamne, ajuta! Sa fie intr-un ceas bun. Sper ca intr-o zi sa iesim amandoua in parc cu bebelusii. Ma bucur foarte mult pentru ea”, a declarat Betty Salam

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din Romania

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a nascut pe 13 decembrie 1997 in Bucuresti. Ea este o cantareata de muzica pop si R&B din Romania. Primul single al artistei este “Domino” si a fost lansat in 2015. La scurt timp de la aparitia piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licentiata in Turcia, Japonia si Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist international, Krishane. Piesa a ajuns pana pe locul 2 in Airplay 100, fiind cea mai buna clasare a artistei in top.

Fata cea mare a lui Adrian Minune mai are o sora si un frate: Adriana si Adrian Jr. In perioada dintre 2016 si 2018, Karmen a fost intr-o relatie cu Bogdan Daragiu, cel care a regizat mai multe videoclipuri pentru melodiile lansate de aceasta. In prezent, Karmen Minune se iubeste cu Bogdan Adrian Caplescu, angajat al Guvernului Romaniei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img