joi, 25 aprilie, 2024

Prima reactie a lui Smiley dupa ce s-a anuntat ca s-a despartit de Gina Pistol

Distribuie:

Publicat:

In ultima perioada, au existat zvonuri ca Gina Pistol si Smiley s-au despartit. In acest moment, blondina se afla in India, acolo unde filmeaza pentru „Asia Express”. Artistul a marturisit recent ca nu se va insura niciodata, desi prezentatoarea de la Antena 1 a spus in nenumarate randuri ca acesta este visul ei de-o viata. Astfel, fanii au inceput sa se intrebe daca nu cumva relatia lor a luat sfarsit.

Smiley le-a dat de gandit fanilor dupa ce a postat miercuri (7 noiembrie) o fotografie insotita de mesajul „Libertatea este un mod de a gandi”. Pe pagina sa de Facebook, admiratorii i-au transmis zeci de comentarii.

„Esti liber cand ai macar strictul necesar ca sa traiesti.”, „Pai cum altfel ? Asa am crezut . Mult succes iti doresc !”, „Integritatea!”, „Smiley, esti cel mai tare”, au comentat fanii artistului.

Acest mesaj vine dupa ce cantaretul a declarat in presa ca nu intentioneaza sa se casatoreasca vreodata. „Doamnele si domnilor, Smiley nu este insurat si nici nu a fost vreodata. Si nici nu planuieste, deocamdata mai stam”, a marturisit cu nonsalanta Smiley, in timpul unei emisiuni tv.

Gina Pistol vrea sa se marite

Recent, Gina Pistol a fost luata la intrebari de Coana Mita, bucatareasa care a luat parte la filmarile emisiunii ”Poftiti la Nea Marin”. Prezentatoarea TV nu a negat ca este intr-o relatie cu Smiley si nici faptul ca si-ar dori sa se casatoreasca cu artistul.

”Ma chemi la nunta ta, Gina? Cum daca?! Ca esti aproape… Ce sa mai vezi?! De azi il cunosti pe Smiley? Ce sa mai vezi? Nu iti place de el? Mie imi place si cand il vad la televizor, dar sa-l am langa mine”, a spus Coana Mita.

Gina Pistol a raspuns fara menajamente si a recunoscut ca ii place de artist, iar daca vor hotara sa isi uneasca destinele, blondina va chema pe toata lumea.

”Daca ma marit va chem pe toti. Cine a zis?! Stai putin sa vedem. Imi place de el. Nu numai pe barbuta il mangai. Il mangai peste tot”, a spus Gina Pistol.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img