vineri, 29 martie, 2024

Prima zi de lucru a ministrilor noului Guvern. “Dam ordonante de crestere a pensiilor si salariilor”

Distribuie:

Publicat:

Lia Olguta Vasilescu, noul ministru al Muncii, a ajuns, joi dimineata, la sediul ministerului pentru preluarea mandatului de la Dragos Pislaru, aceasta declarand ca prioritatea zero este bugetul si ca trebuie sa dea ordonante de crestere a pensiilor si salariilor.

“Nu mi-am luat cu mine decat programul de guvernare. Trebuie sa dam drumul la sapte ordonante. Sper sa termin foarte repede cu formalitatile si pe urma intru in paine. Prioritatea zero e bugetul, trebuie sa dam ordonante de crestere a pensiilor si salariilor. Sunt sapte ordonante de urgenta, va va anunta cineva de la partid. O sa vedeti ca o sa respectam programul de guvernare si nu o sa fie niciun dezastru”, a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Dragos Pislaru a ajuns la cateva minute dupa Lia Olguta Vasilescu, avand un buchet de flori.

“Exista un capitol care se refera la probleme doesebite. De obicei nu se scrie nimic. De data asta, eu am un raft intreg. Legea salarizarii a fost publicataa pe site-ul Ministerului Muncii, e in consultare si urmeaza ca actualul Guvern sa isi aleaga lucrurile bune, sa completeze si sa vina cu o lege a salarizarii, asa cum a promis”, a declarat Dragos Pislaru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img