luni, 18 martie, 2024

Primaria Husi, premiaza prezenta la plata taxelor si impozitelor

Distribuie:

Publicat:

@Autoritatile locale husene ii favorizeaza pe toti cei care isi platesc integral impozitele pe cladire, teren si mijloacele de transport, pana la sfarsitul lunii martie. Mai precis, acestia beneficiaza de o reducere de 10%.

Astfel, persoanele fizice si cele juridice au la dispozitie doua termene scadente de plata pentru impozitul pe cladiri, mijloace de transport si teren, si pentru taxa pe afisaj, 31 martie, respectiv 30 septembrie.
Totodata, cate 12 termene de plata sunt prevazute in cazul taxelor  pe cladiri și salubrizare.

Potrivit calendarului afișat pe site-ul www.primariahusi.ro, impozitele si taxele locale de pana la 50 de lei inclusiv se achita integral pana la primul termen de plata, respectiv 31 martie 2017.

Pentru neachitarea la termenul de scadenta a impozitului, se datoreaza majorari de intarziere calculate pentru fiecare luna sau fractiune de luna, incepand cu ziua imediat urmatoare termenului de scadenta si pana la data stingerii sumei datorate, inclusiv.

Taxele si impozitele locale se pot achita online pe site-ul www.ghiseul.ro/Plata fara autentificare si in numerar la sediul Primariei Husi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img