News Flash:

Primaria Murgeni :CAMPANIA “Daruieste un Zambet”

27 Noiembrie 2015
3193 Vizualizari | 1 Comentarii
Primaria Murgeni si o echipa de voluntari demareaza campania “Daruieste un Zambet”, un proiect pilot de responsabilitate sociala ce vizeaza strangerea de donatii pentru familiile defavorizate.
Scopul campaniei este strangerea de haine si materiale educationale (jucarii, carti, materiale didactice) pentru familiile defavorizate de pe raza orasului Murgeni.

Proiectul se adreseaza societatii civile dar si companiilor, tuturor celor care pot oferi un ajutor material prin sponsorizari si donatii. Dorim sa venim in sprijinul nevoilor familiilor defavorizate si sa le oferim bucurii cu prilejul sarbatorilor de iarna.

Centrele de colectare se afla in cadrul Serviciului Public de Asistenta Sociala a primariei Murgeni si in cadrul Liceului Tehnologic „Ghenuta Coman” Murgeni.

Donatiile se strang pana in data de 18 decembrie 2015. Doua zile mai tarziu, respectiv in 20 decembrie, initiatorii campaniei, alaturi de doritori, vor merge la familiile respective pentru a le face viata putin mai frumoasa inainte de sarbatorile de iarna.

Detalii la -0764122615 * Butnaru Sebastian
-0235426020 * Petre Roxana
-0764580950 * Drilea Florin

Adrese:
Str.Ghenuta Coman nr.12, Murgeni, Vaslui – Primaria Murgeni
Str. Stefan Cel Mare nr. 105, Murgeni, Vaslui – Liceul Tehnologic „Ghenuta Coman”
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Liana  | #3923
Afaceri de acasa! Oferim un sistem extra-eficient de instruire gratuita in care inveti rapid cum poti incepe afaceri de acasa. Cursul este total gratuit si te invata tot ceea ce iti trebuie pentru a sti cum sa pornesti afaceri de acasa! Cand vrei cu toata seriozitatea mai multe detalii, cauta-ne la adresa de email: tilivea.liana@yahoo.ro
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0860 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017887 (s)