marți, 19 martie, 2024

Primarul Barladului ironizat maxim de internauti . Fotografiile starnesc hohote de ras- FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

O postare pe pagina de socializare a Primariei Barlad in care edilul Dumitru Boros se fotografia si se lauda temeinic ca a plantat sute de copaci si mii de butasi de trandafiri a devenit subiect de dezbatere pe un grup destinat glumelor. Nefericitele si neinspiratele unghiuri din care a fost fotografiat au starnit interesul celor pasionati de Photoshop, iar rezultatele au fost unele de senzatie .

Postarile si fotografiile au fost apreciate de sute de persoane si au avut parte in doar cateva ore de sute de distribuiri . Unii mai talentati au scris chiar versuri, precum urmeaza :

“Cum cobori pe Cuza-n vale

Nea primar sa faci matale

O plimbare pe picioare

Si acolo-ai sa gasesti

Strazi cu lut ca in povesti

Mal,noroi,mazga polei

Gasesti matale tot ce vrei

Cratere ca de razboi

Avem pietre de-i razboi

Numai asfalt nu gasesti

Ai curaj sa te pornesti?

Iti dau daca vrei matale

Indicatii personale

Cum sa ajungi tu pe jos Pe strada sa vii frumos Dochia si Baltaretului Astea-s numele de strazi Tu ne crezi pe toti narozi Dar stai linistit ca vine pacostea si dupa tine Si ai sa plătești matale Pentru asta nepasare! “

 

O alta internauta a completat :

“Mai Bogdane, mai Bogdane.. Cum se uita el in vale.. Si gandeste doar asa Oare astia m-or vota? Sa planteze copacei Care costa…cam multi lei Asta-nseamna sa fii boss Sa te doara fix in dos. “

Se pare ca edilul barladean are un consilier de imagine care a cam dat cu "mucii in fasole", astfel Dumitru Boros a devenit viralul zilei .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img